Laat uw overkapping monteren door Overkapping33.nl

Een overkapping zelf monteren kan lastig zijn. Wij raden u aan om de overkapping te laten monteren door Overkapping33, wanneer u het zelf niet wilt gaan doen. Overkapping33 werkt door heel het land samen met verschillende montageteams die de klus voor u kunnen verrichten. Wanneer er een leverdatum bekend is van de materialen wordt er een montage dag gepland. Wilt u eerst kijken of u de montage zelf kunt verrichten? Bekijk de montagehandleiding van de terrasoverkappingen online op de webwinkel van Overkapping33.nl. Ook kunt u de terrasoverkappingen online bij Overkapping33.nl bekijken.

De aanbieder van glazen schuifwanden, terrasoverkapping, de bijbehorende zijwanden en accessoires is Overkapping33.nl. Binnen het aanbod van Overkapping33 vindt u de tuinproducten in standaardmaten, maar ook overkappingen en glazen schuifwanden zijn op maat te verkrijgen. Bij Overkapping33 bent u verzekerd van een scherpe prijs, expres bezorging en kwaliteitsproducten. Het assortiment is eenvoudig online te bestellen en te bekijken, maar een bezoek nemen aan de showroom is ook gewoon mogelijk. U kunt de showroom bezoeken in Venlo. Daar ziet u overkappingen en schuifwanden gepresenteerd. Maar ook accessoires zoals zonwering voor op de dakplaten en led verlichting voor de overkapping kunt u bekijken. De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Het is aan te raden om verlichting toe te passen onder uw terrasoverkapping. U wilt ’s avonds natuurlijk ook buiten gaan zitten en zonder licht kan dat irritant zijn. Wij raden u aan om LED verlichting in de profielen van de dakplaten te plaatsen. Via Overkapping33 zijn deze LED inbouwspots leverbaar. U kunt zelf kiezen welke verdeling u wilt, afhankelijk van de breedte van uw overkapping. LED bespaart veel, zo verbruiken de LED inbouwspots slechts 3 watt per spots. Met halogeenverlichting was dat voorheen 25 watt per spot. De LED inbouwspots zijn leverbaar in sets van 6,8, 10 of 12 stuks.